Kuchnia polska Elżbieta Adamska - recenzja





Prezent idealny pod choinkę dla każdej młodej kucharki. Książka zawiera ponad 1000 przepisów. Wiele przepisów w najróżniejszych kompozycjach. Mnóstwo urzekających fotografii.
Liczne propozycje na dania z każdego rodzaju mięsa, począwszy od drobiu, wołowiny i wieprzowiny, po baraninę i dziczyznę oraz ryby. Ponadto propozycje na potrawy z grilla. 

Każda Pani przygotuje codziennie coś innego, przepisy podane są w przystępny sposób, dlatego przygotowanie nawet trzydaniowego obiadu nie sprawi kłopotu, a spotkanie z przyjaciółmi zaskoczy smakami i aromatami rodzimej kuchni.

W książce znajdziemy również przepisy na kompoty, dżemy,  przeciery czy też nalewki.

Rewelacyjna pozycja. Polecam.

Ania


Kuchnia polska
Autor: Elżbieta Adamska 
Sugerowana cena detaliczna: 49,90 PLN


 Strony: 480, Format: 20,5x27 cm


 ISBN: 978-83-274-0053-6
 EAN: 9788327400536
 Rok wydania: 2012
 Wydawnictwo: Olesiejuk
 Kategorie: poradniki, kulinaria
 Oprawa: oprawa twarda
 Data wprowadzenia: 12-11-2012


Komentarze